Πως θα έρθετε σε εμάς

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Angelica VIP Boutique Hotel

Πως θα έρθετε σε εμάς

Το Ξενοδοχείο Angelica είναι ένα παραδοσιακό, πετρόκτιστο, πολυτελές ξενοδοχείο Α' Κατηγορίας, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του νησιού, την Ανδρέα Μιαούλη 43, που ξεκινά από το κέντρο του λιμανιού της Ύδρας

Βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά όμως στο πολύβουο και κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, που σφύζει από ένταση, διασκέδαση και ζωή.

Συγκεκριμένα το Ξενοδοχείο απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και 5 λεπτά από την προβλήτα των flying dolphins.

Ο πλακόστρωτος δρόμος είναι ισόπεδος και ο επισκέπτης δε συναντά σκαλάκια για να φθάσει στο ξενοδοχείο.

Ο επισκέπτης, ξεκινώντας από την προβλήτα των flying dolphins, κινείται στο λιμάνι αφήνοντας μετά από λίγα μέτρα, αριστερά του την Εθνική τράπεζα και στη συνέχεια συναντά στο επόμενο στενό την οδό Μιαούλη λίγο πριν από το καμπαναριό του Καθεδρικού Ναού.

Ανεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο του νησιού, την οδό Ανδρέα Μιαούλη, μετά από 3 μόλις λεπτά, συναντά δεξιά και αριστερά στον αριθμό 43, το Ξενοδοχείο Angelica. Η αίθουσα υποδοχής βρίσκεται στο κτήριο (1) που βρίσκεται στα δεξιά.

Βρείτε μας στον χάρτη
Image
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

Το Ξενοδοχείο σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις με μια νότα παλαιάς γοητείας και πολυτέλειας, συνδυάζοντας αρμονικά το παλαιό αλλά και το μοντέρνο ύφος, με την Υδραιϊκη παραδοσιακή Αρχιτεκτονική

Image Image

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και να σας προσφέρουμε μία αξέχαστη διαμονή.wifi