Πως θα έρθετε στην Ύδρα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ FLYING CAT & FLYING DOLPHINS


Flying Cat

Flying Dolphin

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για την Ύδρα, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτελούνται αρκετά δρομολόγια, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά για τα flying dolphins και περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά για τα flying cat. Τα δρομολόγια εκτελεί η HellenicSeaWays.
Τηλέφωνο επικοινωνίας στον Πειραιά: 210-4117341.

Το πρακτορείο Flying Dolphins της Hellenic Seaways στην Ύδρα βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας στην Ύδρα: 22980-54007, 53812.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ


erthete

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε περίπου 2 ώρες & 45'.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε στο Γαλατά, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά. Διασχίζετε το Γαλατά και συνεχίζετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Περνάτε από τις περιοχές Πλάκα - Λεμονοδάσος - Αλυκή και μετά από περίπου μισή ώρα βρίσκεστε στο Μετόχι.

Ο δρόμος είναι αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή από την Αθήνα μέχρι το Μετόχι, με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες & 45'.

Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος και αν θέλετε και φυλασσόμενο parking για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα, με αρκετά δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III", μέσα σε 20 λεπτά.

Από το Μετόχι, μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην Ύδρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ


Από την Ερμιόνη, για όσους έρχονται με το αυτοκίνητό τους από το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Κόστα ή άλλες περιοχές της Πελοποννήσου ή ακόμα και από την Αθήνα, ακολουθώντας την άλλη διαδρομή μέσω Κρανιδίου, μπορούν να περάσουν στην Υδρα με τα σκάφη SPEED BOAT "CHRISTOS" & "ELENA STAR", καθημερινά σε 30 λεπτά.

Λίγα λόγια για εμάς

  • Το Ξενοδοχείο αποτελείται από 2 παλαιά Αρχοντικά, που βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο, της γιαγιάς και του παππού, τα οποία έχουν ανακαινιστεί και αποτελούν την Παραδοσιακή Ξενοδοχειακή Μονάδα Α΄ κατηγορίας με το όνομα ΑΓΓΕΛΙΚΑ (από το όνομα της γιαγιάς).
  • Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, το Ξενοδοχείο και τα εικοσιένα ιδιαίτερα καλόγουστα δωμάτια, σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διατηρούν μια ευχάριστη νότα παλαιάς γοητείας και πολυτέλειας.
  • Στο Ξενοδοχείο μας το παλαιό αλλά και το μοντέρνο ύφος συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους για να κάνουν την διαμονή σας πραγματικά άνετη και ευχάριστη.

Διαμονή

Συχνές ερωτήσεις

wifi