ΔΙΑΜΟΝΗ
 
 
Το Ξενοδοχείο αποτελείται από 2 παλαιά αρχοντικά, της γιαγιάς και του παππού, τα οποία ανακαινίστηκαν το 2009 και αποτελούν την Παραδοσιακή Ξενοδοχειακή Μονάδα Α΄ κατηγορίας με το όνομα ΑΓΓΕΛΙΚΑ (από το όνομα της γιαγιάς).

Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια τους, τα εικοσιένα ιδιαίτερα καλόγουστα δωμάτια διατηρούν μια ευχάριστη νότα παλαιάς γοητείας και πολυτέλειας. Το παλαιό αλλά και το μοντέρνο ύφος συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους για να κάνουν την διαμονή σας άνετη και ευχάριστη.

Τα Superior δωμάτια έχουν βεράντα ή μπαλκόνι και όλα τα δωμάτια έχουν μπάνιο με Jacuzzi, ντουζιέρα ή μπανιέρα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο, ψυγείο, πιστολάκι για τα μαλλιά, προϊόντα περιποίησης Korres Cosmetics για το μπάνιο και καθημερινός καθαρισμός δωματίου.

Τα Classic δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο (στο ίδιο επίπεδο με την υποδοχή) έχουν μπάνιο με Jacuzzi, ντουζιέρα ή μπανιέρα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο, ψυγείο, πιστολάκι για τα μαλλιά, προϊόντα περιποίησης Korres Cosmetics για το μπάνιο και καθημερινός καθαρισμός δωματίου.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει 4 Δίκλινα και 8 Δίκλινα δωμάτια με μπαλκόνι, 4 Τρίκλινα δωμάτια, 5 Δίκλινες Σουίτες,
1 Οικογενειακή Σουίτα και 1 Οικογενειακή Σουίτα με μπαλκόνι.

Τα περισσότερα  δωμάτια του ξενοδοχείου αποτελούνται από διπλά κρεβάτια και λίγα με δύο μονές κλίνες.

 

Double rooms with balcony