ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
 
   

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ...

Από το αεροδρόμιο υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά:

1. Στην έξοδο του Αεροδρομίου υπάρχει το λεωφορείο Χ96 το οποίο κάνει στάση στην πλατειά Καραϊσκάκη στο λιμάνι του Πειραιά. Κοστίζει γύρω στα 7 ευρώ το άτομο.

2. Με το Μετρό το οποίο ξεκινά από το αεροδρόμιο και καταλήγει στο λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης στο σταθμό Μοναστηράκι. Κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ το άτομο.

3. Τέλος, από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε ταξί μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ...

Highslide JS... από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για την Ύδρα, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτελούνται αρκετά δρομολόγια, ανάλογα με τη χρονική περίοδο.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 30 λετπά για τα flying dolphins και περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά για τα flying cats.

Τα δρομολόγια εκτελεί η Hellenic Seaways: 210-4117341. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε ημέρας από το παρακάτω Link.


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρακτορείο των Ιπτάμενων δελφινιών στην Ύδρα βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας. Τηλ. επικοινωνίας 22980-54007, 53812.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ...

Highslide JS Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε περίπου 2 ώρες & 30'.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά. Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο σε 30 περίπου λεπτά στο Γαλατά.

Συνεχίζετε ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο και σε μισή ώρα περίπου βρίσκεστε στο Μετόχι.

Ο δρόμος είναι αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή, από την Αθήνα μέχρι το Μετόχι, με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες & 30'.

Το Μετόχι είναι μια περιοχή απέναντι από την Ύδρα, στην οποία υπάρχει χώρος για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να περάσετε απέναντι στην Ύδρα ή από την Ύδρα στο Μετόχι, με δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τα σκάφη "FREEDOM Ι & ΙΙ & III" μέσα σε 25 λεπτά. Τηλέφωνο επικοινωνίας των freedom +30 6947325263 .

Από το Μετόχι, μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην Ύδρα ή από την Ύδρα στο Μετόχι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με θαλάσσιο ταξί.