ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
   

Λόγω εποχής και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης, ελάτε σε ένα από τα πιο ανέγγιχτα νησιά του Αιγαίου και της Έλλάδος, και κάντε περισσότερες μέρες διακοπές, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές προσφορές μας και το προνόμιο της κοντινής απόστασης του νησιού μας από την Αθήνα και τις ακτές της Πελοποννήσου, πληρώνοντας λιγότερα σε μεταφορικά (πλοία ή αυτοκίνητο).

Οι προσφορές μας ισχύουν για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας, τις οποίες ανανεώνουμε συχνά, προσπαθώντας να σας δώσουμε τις πιο συμφέρουσες επιλογές σε κάθε χρονική περίοδο.

Early booking offers!
15% έκπτωση για επιβεβαιωμένες, μη επιστρεφόμενες και προπληρωμένες κρατήσεις, μέχρι 50 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης που έχετε ζητήση. Η προσφορά αφορά τόσο τις σουίτες όσο και τα standard και superior δωμάτια και ισχύει για όλο τον χρόνο (365 μέρες), εκτός από την περίοδο του Πάσχα, του Αγίου Πνεύματος και την γιορτή των Μιαούλειων (τελευταίο σαββατοκύριακο Ιουνίου).

Half price stay!
50% έκπτωση για διανυκτέρευση τη Κυριακή το βράδυ (τη Δευτέρα φτάνετε στην Αθήνα με το δρομολόγιο των 7 το πρωί μόλις στις 8.30!) εφόσον κλείσετε για 4 διανυκτερεύσεις δηλαδή από Πέμπτη.

Special Offers!
Σε περίπτωση που κλείσετε 6 διανυκτερεύσεις, κερδίζετε 1 διανυκτέρευση έκπτωση, δηλαδή πληρώνετε 5 διανυκτερεύσεις και μένετε δωρεάν 1 μέρα.


OI ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠPOΣΦOPEΣ ΔEN ΣYNΔYAZONTAI METAΞY TOYΣ
.